Air News
Uutiset Blogi

5 sovellusta, jotka ovat erittäin tehokkaita diabeteksen hallinnassa

Monissa osissa maailmaa ei-tarttuvista sairauksista, kuten diabeteksesta, on nopeasti tulossa merkittäviä tappajia. Suuri joukko ihmisiä eri puolilla maailmaa kärsii nyt diabeteksesta, ja tämän määrän odotetaan kasvavan tulevaisuudessa. Yksi diabeteksen ongelmista on, että sitä voi olla hyvin monimutkaista hallita siten, että se ei vaikuta haitallisesti yksilön elämään.
Onneksi on monia asioita, joita voidaan tehdä, jotta heidän on helpompi selviytyä. Yksi tehokkaimmista näistä on useiden sovellusten käyttö verensokerin hallinnassa. Jotkut sovelluksista, joiden on havaittu olevan erityisen tehokkaita tähän, ovat:

Fooducate

Kun sairastat diabetesta, on erittäin tärkeää, että pidät ruokavaliota silmällä. Tämä sovellus helpottaa tämän tekemistä, koska sillä on tietokanta useimmista ruoista. Se antaa sinulle kaikenlaista tietoa, mukaan lukien kuinka paljon sokeria kussakin ruokalajissa on. Voit jopa skannata tietyntyyppisen pakatun ruoan viivakoodin saadaksesi lisätietoja kyseisestä ruoasta, jos haluat. Kaikki tämä tekee diabeteksen hallinnasta paljon helpompaa.

Glooko

Osa diabeteksen hallintaa tarkoittaa säännöllistä verensokeritasojen ottamista. Tämän sovelluksen avulla voit ladata verensokerilaitteen lukemat puhelimeesi. Sitten se antaa sinulle yleiskatsauksen verensokerin historiallisesta hallinnasta. Jos käy ilmi, että ohjaus on heikkenemässä, voit kertoa sen ajoissa, koska kaikki nämä tiedot annetaan graafisessa muodossa.

Diabeettiset äänireseptit

Se, että olet diabeetikko, ei tarkoita, että kaiken ruoan on oltava mietoa. Tämän sovelluksen avulla pääset helposti käsiksi valtavaan määrään reseptejä, joiden avulla voit valmistaa maukasta ruokaa, joka on edelleen terveellistä kaikille diabeetikoille. Se tarjoaa valtavan valikoiman ainesosien korvikkeita, joita voidaan käyttää suosittujen aterioiden valmistukseen, mutta siten, että ne eivät päädy saamaan verensokeripiikkejä.

Diabeettinen yhteys

Yhteyden ottaminen muihin diabeetikoihin voi olla erittäin hyvä tapa selviytyä. Tämä sovellus toimii eräänlaisena sosiaalisen median portaalina, joka auttaa sinua tekemään juuri tämän. Voit jopa muodostaa tukiryhmiä, joiden avulla voit rohkaista toisiasi, mikä on osoittautunut erittäin tehokkaaksi diabeteksen hallinnassa.

Glukoosikaveri

Tämä on paras sovellus, jonka avulla voit seurata verensokeria. Voit ladata kaikki lukemat sovellukseen, ja se erittelee nämä tiedot, jotta saat erittäin hyvän yleiskuvan siitä, miten sinulla menee sokerikontrollin kanssa. Siinä on jopa ilmoitustila, joka voi antaa sinulle muistutuksen, kun sen on määrä ottaa lukemasi.

Käyttämällä mitä tahansa yllä olevista sovelluksista voit huomata, että diabeteksen hallinta on paljon helpompaa ja tarkempaa.

Comments are closed.