Air News
Uutiset Blogi

5 seurattavaa Facebook-sivua, jos haluat oppia lisää englannista

Englanti on maailmanlaajuisesti puhutuin kieli, joten opettajat ja alan asiantuntijat ovat ottaneet Facebookin käyttöön tarjotakseen yleisölle vinkkejä ja neuvoja siitä, kuinka puhua englantia paremmin, omaa täydellisen kieliopin ja rikastaa sanavarastoasi. Pelkästään sivuista tykkääminen ei välttämättä riitä asiantuntijoiden hyötymiseen, mutta säännöllinen hemmottelu ja vuorovaikutus sivujen kanssa on välttämätöntä. Tämä tarkoittaa postaamista sivuille ja vuorovaikutusta kommenttiosioissa. Tällä tavalla pystyt olemaan parempi ajan myötä ja seuraat myös edistymistäsi helposti. Tässä on luettelo parhaista sivuista, joita voit seurata saadaksesi lisätietoja englannista:

Tämä on yksi parhaista sivuista, joita voit seurata, jos olet kiinnostunut olemasta parempi englannin puhuja ja oppija. Michale Marzion johtama englanninkielinen tiiminvetäjä Real English kokoaa yhteen opettajia ja oppijoita, jotka pyrkivät olemaan parempia tutkijoita. Tämän ryhmän fanit nauttivat sivun tarjoamista erilaisista resursseista, jotka vaihtelevat vinkeistä, neuvoista, oppitunneista, harjoituksista ja kaikesta muusta englannin kieleen liittyvästä tiedosta. Sivun moderaattorit tuovat sivun mukana myös verkkosivuston.

Jos ääntämisessäsi on ongelmia, niin Rachel’s English on sivu, josta pidät. Rachelin hallinnoima, nimensä mukaisesti erittäin kokenut opettaja, sivu on mukana mallintamassa fanien kielioppia ja englannin osaamista. Rachel luo ja jakaa sitten laadukkaita videoita, jotka käsittelevät aiheita englanninkielisellä ääntämisellä. Lukuisat ohjevideot ovat helposti ymmärrettäviä, ja niistä on paljon apua monille ihmisille.

Teacher’s Pet on sivu, joka yrittää tarjota kaiken mitä englantilainen tutkija tarvitsee yhdellä sivulla. Tällä sivulla on valtava kokoelma opetusvälineitä, pelivinkkejä, näyttöresursseja, projekteja ja monia aktiviteetteja, jotka voivat auttaa ketään oppimaan paremmin kieltä. Lisäksi tämä sivu yhdistää eri opettajat ja opiskelijat ja antaa mahdollisuuden jakaa neuvoja, vinkkejä ja resursseja vaivattomasti.

Jos seuraat usein englannin ja koulutuspsykologian viimeisintä kehitystä, tämä on täydellinen sivu seurataksesi. David Paulin perustama seuraamaan ja tukemaan kieltenopettajien edistymistä. Tämän sivun fanit hyötyvät monipuolisista ja yksityiskohtaisista tutkimusartikkeleista, opetusvideoista, linkeistä kaukaa haettuihin oppimisresursseihin ja lukuisista opettajille suunnatuista opetusvinkeistä.

Kappaleita on käytetty laajasti opetuksessa jo hyvin pitkään, ja siksi tämä upea sivu on sisällyttänyt musiikkia rutiineihinsa. Musiikki on yksi parhaista tavoista opettaa, koska se on tehokas muistiapu ja sisältää hauskoja aktiviteetteja. Tämä sivu on erityisen hyödyllinen kaikille opettajille, jotka haluavat olla tehokkaampia opetuksessaan. Songs For Teaching tarjoaa monenlaista sisältöä lastenlauluista, ääntämisleikkeistä ja oikeinkirjoitustesteistä. Musiikin, hienon vuorovaikutuksen ja hauskoja aktiviteetteja sisältävän sivun avulla on ollut hyötyä monille oppijoille ja opettajille.

Comments are closed.