Air News
Uutiset Blogi

5 puutarhanhoitosovellusta, jotka kattavat perusasiat, jotka sinun on ehdottomasti tiedettävä

On melkein kuin palaamme ajassa taaksepäin, koska yhä useammat ihmiset haluavat nykyään kasvattaa omaa ruokaa puutarhassaan sen sijaan, että ostaisivat kaiken supermarketista. He kasvattavat myös paljon kauniita kasveja, koska he haluavat puutarhansa näyttävän upealta. Luulen, että sillä voi olla jotain tekemistä sen tiedon kanssa, jonka voimme tällä hetkellä kerätä, ja aiomme kattaa joitain sovelluksia, jotka antavat sinulle kaikki tarvitsemasi neuvot.

Aloittelijan puutarhanhoitosovellus

Kun olit pieni lapsi, saattoi kestää kauan oppia kävelemään, koska jouduit selviytymään kaikesta yksin. Onneksi jos haluat oppia kaiken puutarhanhoidosta, se on paljon helpompaa, koska sinun tarvitsee vain ladata oikea sovellus puhelimeesi. Vaikka markkinoilla saattaa olla paljon, sinun kannattaa aloittaa tästä, jos olet aloittelija, sillä se vie sinut läpi kaikki perusasiat, ja sovellus sattuu olemaan täynnä paljon opetusvideoita, jotta kaikki olisi entistä helpompi ymmärtää .

Puutarhanhoito sisätiloissa

Se, että sinulla ei ole paljon tilaa ulkona asuinpaikkasi vuoksi, ei tarkoita, että sinun pitäisi missata kaikkea puutarhanhoitohauskaa. Indoor Gardening -sovellus näyttää sinulle kaikki vaiheet, joita tarvitaan, jotta voit kasvattaa paljon kauniita kasveja ja vihanneksia kotonasi. Vaikka sinulla olisi ulkopuutarha, saatat silti rakastaa tätä sovellusta, sillä vihreä koti on mukava paikka asua. Noudata kaikkia sovelluksen ohjeita ja oma sisäpuutarhasi kukoistaa hetkessä.

Puutarhakasvien kasvatusopas

On helppoa kävellä paikallisessa puutarhakeskuksessa poimimassa kasveja, joiden uskot näyttävän hyvältä puutarhassasi, mutta niiden hoitaminen on eri juttu. Jos maksat niistä hyvää rahaa, on tärkeää, että ne pysyvät hengissä mahdollisimman pitkään, ja puutarhakasvien kasvatusopas auttaa sinua kehittämään taitoja, joita vaaditaan kaikkien kasvien hoitamiseen. Joitakin niistä on hoidettava eri tavoin, ja sovellus varmistaa, että et tee virheitä riippumatta siitä, mitä kasveja päätät kasvattaa.

Hedelmäpuutarha

Kysy keneltä tahansa, mitä he tällä hetkellä kasvattavat puutarhassaan, ja he voivat nimetä useita erilaisia ​​vihanneksia, mutta et kuule niin monta ihmistä puhuvan hedelmistä. Se on melko outoa, koska rakastamme kaikkea, mikä maistuu makealta, ja hedelmät tulevat varmasti toimimaan makurintamalla. Fruit Garden opettaa sinut kasvattamaan kymmeniä erilaisia ​​hedelmiä ja voit nähdä upeita tuloksia vaikka olisit aloittelija. Jos et ole liian kiinnostunut vihannesten kasvattamisesta, sinun tulee antaa tälle sovellukselle mahdollisuus.

Vero Ja Huuta

Tähän asti ainoat ihmiset, joilla olet voinut käydä muutaman kunnollisen puutarhakeskustelun, olivat paikallisten puutarhakeskustesi henkilökunta, mutta Sprout And Shoutin ansiosta asiat ovat muuttumassa. Se on ensimmäinen sosiaalinen puutarhasovellus, ja kun se on puhelimessasi, voit keskustella älykkäiden puutarhureiden kanssa kaikkialta maailmasta. Voit julkaista valokuvia kasvatuksistasi, mutta mikä tärkeintä, voit poimia hyviä vinkkejä ihmisiltä, ​​joilla on kokemusta sinusta.

Se ei ole niin helppoa kuin luulet

Kyse ei ole tavaroiden heittämisestä maahan ja katsomisesta niiden heräävän henkiin. Sinun on itse asiassa tiedettävä vähän, kuinka kasvattaa mitään, ennen kuin voit aloittaa, mutta sinun ei pitäisi joutua vaikeuksiin kasvattaa kaikkia perusasioita tänään käsiteltyjen sovellusten ansiosta.

Comments are closed.