Air News
Uutiset Blogi

5 mielenkiintoista puutarhasovellusta, jotka auttavat viettämään enemmän aikaa ulkona

Puutarhanhoidon ei enää tarvitse olla harrastus, joka on varattu ihmisille, joilla on liikaa aikaa. Jos opit muutaman perustaidon, pystyt tekemään ihmeitä puutarhasi kanssa, olipa kyseessä maukkaan vihanneksen kasvattaminen tai kauniiden kukkien istuttaminen. On aika lopettaa puutarhasi laiminlyönti, koska se on edelleen osa kotiasi, joten katso näitä upeita puutarhanhoitosovelluksia, jotka sisältävät paljon tietoa monista eri asioista.

Vihannespuutarhanhoitoopas

Puiden istuttamisen ja lampien rakentamisen sijaan saatat päättää kasvattaa vihanneksia. Se ei ole niin monimutkaista kuin miltä se kuulostaa, mutta tarvitset silti hyviä neuvoja, jos haluat päivän päätteeksi syötäviä vihanneksia niiden mätäisten sijaan, jotka sinun täytyy heittää pois. Vihannespuutarhanhoitoopas on täynnä upeita vinkkejä, ja jos haluat kasvattaa itse vihanneksia terveydellisistä syistä, saat käyttöösi myös kaikkien niiden vihannesten ravintosisällön, joita saat lopulta syödä.

Vihannespuutarha

Aivan kuten viimeinenkin sovellus, josta puhuimme, tämä auttaa sinua kasvattamaan herkullisia vihanneksia, joita voit lisätä aterioihin valmistaessasi illallista, ja siinä on yksityiskohtaisia ​​opetusohjelmia monista erilaisista vihanneksista. Tiedätkö kuinka valmistella maaperä ennen kuin alat laittaa asioita maahan? Onko sinulla ideaa, milloin sinun pitäisi istuttaa tiettyjä vihanneksia ympäri vuoden? Löydät kaikki tiedot sovelluksen sisältä, ja sen mukana tulee paljon laadukkaita kuvia, joten voit alkaa innostua, kun kasviksesi alkaa kasvaa.

PRO Landscape Companion

Nyt keskitymme siihen, kuinka voit saada puutarhastasi näyttämään tuhat kertaa houkuttelevammalta, ja aloittaaksesi sinun tarvitsee vain ladata PRO Landscape Companion -sovellus. Rakastat sitä, jos pidät asioiden suunnittelusta, mutta kun olet keksinyt mahtavia ideoita, voit alkaa työstää todellista asiaa. Kun olet ottanut muutaman kuvan puutarhastasi eri näkökulmista, voit alkaa lisätä paljon erilaisia ​​esineitä ja jos olet tyytyväinen lopputulokseen, voit kääriä hihat ylös ja ryhtyä töihin.

Puutarhan hyönteisten opas

Riippumatta siitä, mitä haluat tehdä puutarhallasi, sinun on silti otettava selvää hyönteisistä mahdollisimman paljon, koska ne voivat helposti tuhota kovan työsi, jos annat niille. Kaikki ei ole tuhoa ja synkkyyttä, koska tietyt hyönteiset ovat hyödyllisiä ja pyrkivät pitämään tuholaiset loitolla. Epäilemättä et pysty erottamaan hyviä ja pahoja poikia, mutta kun olet käynyt tämän sovelluksen läpi, opit karkottamaan tuholaisia ​​ja houkuttelemaan lisää hyödyllisiä hyönteisiä.

Mestaripuutarhurin taskuopas

Pelkästään se, että voit kasvattaa tomaatteja, ei tee sinusta automaattisesti suurta puutarhuria, ja jos haluat tehdä puutarhassasi upeita asioita, sinun on opittava paljon asioita. Voit aina mennä kysymään kysymyksiä puutarhakeskuksiin, mutta jos lataat Master Gardener Pocket Guide -oppaan, se nopeuttaa sinua kaikessa. Sovelluksessa on jopa monia tietokilpailuja, ja kun olet läpäissyt ne loistavasti, voit tehdä mitä tahansa puutarhanhoidossa.

Saatat oppia rakastamaan sitä

Nurmikon leikkaaminen ja rikkaruohojen poimiminen on välttämätön paha, mutta ne ovat maailman tylsintä puutarhatyötä. Toivottavasti jotkut sovelluksista, joista olemme tänään puhuneet, tekevät sinusta jonkun, joka rakastaa viettää aikaa ulkona puutarhanhoidon tarjoamien mielenkiintoisten asioiden parissa. Päätä, mitä haluat tehdä, ja lataa sitten sopivat sovellukset, jotta voit aloittaa heti.

Comments are closed.