Air News
Uutiset Blogi

5 iPhone-sovellusta, jotka voivat auttaa muita kuin äidinkielenään puhuvia oppimaan englantia

Englannin oppiminen on välttämätöntä, koska se on laajimmin puhuttu kieli, ja siksi monet yrittäjät tekevät sitä, jotta heillä olisi kilpailuetu tässä talousmaailmassa, jota englanninkieliset suuret miehet hallitsevat. Teknologian alan kehitys on kuitenkin mahdollistanut muiden kuin äidinkielenään puhuvien ihmisten kieliopin, oikeinkirjoituksen, ääntämisen ja joskus jopa käsinkirjoituksen sujuvan ja virheettömän yksinkertaisesti käyttämällä iPhone-sovelluksia. Tässä on joitain parhaista iPhone-sovelluksista, jotka ovat saavuttaneet juuri sen.

1. Busuu

Yksi yleisimmistä ja suosituimmista iOS-sovelluksista englannin kielen täydellisyyden suhteen on Busuu. Se on kuin verkkoyhteisö, jossa käyt paitsi oppiaksesi englantia, myös muita kieliä. Tämä “verkkoyhteisö” sisältää kursseja ja opetustunteja, jotka ovat erittäin vuorovaikutteisia. Mielenkiintoista on, että vaikka monet muut sovellukset eivät ole pystyneet tarjoamaan ominaisuutta, jonka avulla oppijat voivat olla vuorovaikutuksessa todellisten englanninpuhujien kanssa, Busuu on yksi niistä erittäin harvoista sovelluksista, jotka ovat onnistuneet saavuttamaan sen ja viimeistelemään sen.

2. Sanakirja englanti

WordBook on yksi kattavimmista mutta helpoimmin käytettävistä iPhone-sovelluksista, jonka avulla voit hallita ja parantaa sanastoasi ja oikeinkirjoitustasi. Sovellus, joka sisältää yksityiskohtaisen sanakirjan ja tesaurusten, on runsas käyttöliittymä ja kuka tahansa muu kuin äidinkielenään puhuja nauttisi sovelluksen käytöstä.

3. Englannin kielioppi käytössä – Elementary

Tämä iPhone-sovellus on paras työkalu jokaiselle, joka haluaa olla loistava englannin puhuja. Sisällyttämällä hauskoja ja käytännöllisiä toimintoja sekä paljon vuorovaikutusta sovelluksen käyttäjien välillä, sovelluksen kehittäjät ovat tehneet englannin oppimisen erittäin helpoksi muille kuin syntyperäisille. Ei vain äidinkielenään puhujat voivat tarvita tätä sovellusta, vaan myös ihmiset, jotka tuntevat englantia, koska sen pääpaino on kieliopin täydellisyydessä.

4. Kehittynyt kielioppi käytössä – Testit

Jos olet sellaisia ​​ihmisiä, jotka haluavat tehdä testejä edistyäkseen, tämä sovellus on sinua varten. Tämä sovellus johdattaa sinut ajassa muukalaisesta puhumiseen sujuvasti. Säännöllisesti osallistumalla kokeeseen voi oppia paljon, ja edistymisen seurantaa näkemällä olet varmasti motivoitunut ponnistelemaan enemmän. Tämä helppokäyttöinen mutta kaiken kattava sovellus on loistava pakollinen sovellus jokaiselle muulle kuin äidinkielenään puhuvalle, joka on kiinnostunut hyvästä kieliopistasi.

5. EnglishPod

English Pod on esimerkki toisesta must have -sovelluksesta jokaiselle iPhonen omistajalle, joka on kiinnostunut englannin oppimisesta. Sovelluksen valmistajat ovat sisällyttäneet interaktiivisia oppitunteja, jotka koostuvat dialogista, äänitiedostosta ja laajennuslauseista. English Podin kehittäjät antavat myös oppijan käydä läpi kolme oppituntia ilman allekirjoitusta, minkä jälkeen oppijan on luotava mikä tahansa tili päästäkseen useampaan oppituntiin ja helpottaakseen edistymisen seurantaa. Tällä sovelluksella on mukava ja kaunis käyttöliittymä, ja vaikka se on erittäin helppokäyttöinen, se on erittäin hyödyllinen.

Comments are closed.