Air News
Uutiset Blogi

5 hauskaa kotitoimiston laitetta, jotka haluat makaamaan työpöydälläsi

Sinun täytyy olla iloinen, että työskentelet kotoa käsin, koska voit tehdä toimistollasi mitä haluat. Kukaan ei ole lähellä sinua asettamassa sääntöjä, mutta mitä sinulla on toimistossasi tällä hetkellä? Oletan, että sinulla on kaikki olennaiset asiat, muuten et saisi mitään aikaan, mutta haluaisin näyttää sinulle muutamia vempaimia, joita et ehkä ole ennen nähnyt. Jokainen heistä on mahtavia omalla erityisellä tavallaan ja niitä on mukava istua.

Zen Garden Desk Järjestäjä

Et ole ainoa henkilö, joka hukkaa kynänsä 5 minuutin välein. Kun haluat käyttää jotain säännöllisesti, haluat tietää, missä se on, joten työpöydän järjestäjä on hieno pieni vempain, joka jokaisen pitäisi istua työpöydällään. Zen Garden on erityinen, koska toisin kuin useimmat pöytäjärjestäjät, voit kasvattaa pieniä kasveja niiden paikkojen väliin, joissa säilytät kiinteitä esineitäsi. Se näyttää erittäin houkuttelevalta ja piristää tylsimpiä kotitoimistoja.

Kellonteroitin

Kun kynästäsi loppuu muste, voit heittää sen pois ja napata uuden, mutta jos käytät kynää, sinun on aina teroitettava se. Voisit mennä pois ja ostaa perusteroittimen, mutta tämä Clockworkin teroitus näyttää upealta ja sitä on paljon helpompi käyttää. Se näyttää kelautuvalta avaimelta, ja kun olet kiinnittänyt sen kynän päähän, se on nopea ja helppo kääntää. Se ei ole kovin kallis, joten vaikka yksinkertainen teroitin voi maksaa alle dollarin, voit laskea tämän pienen teroittimen luksusesineen.

Webble jalkatuki

Koko päivän pöydän ääressä istuminen voi vahingoittaa terveyttäsi. Et ehkä huomaa sitä heti, mutta muutaman vuoden kuluttua huomaat kehittyväsi kipuihin muutamissa eri paikoissa. Ainoa tapa estää sen tapahtuminen on ryhtyä toimiin nyt, ja Webble-jalkatuki on yksi niistä vempaimista, jotka on suunniteltu auttamaan terveyttäsi. Jos istut se jalkojen alla ja seuraat ohjeita, terveytesi paranee ja sen käyttö on myös erittäin rentouttavaa.

Kätevä silppuri

Jos työskentelet kotona tietokoneella, et todennäköisesti tarvitse massiivista silppuria, koska suurin osa työstäsi on paperitonta. Tämä ei tarkoita, etteikö asiakirjojen murskaus olisi tärkeää, jos käsittelet arkaluontoisia asiakirjoja, joten Handy Shredder on hieno pieni vempain, jota sinun tulee pitää työpöydälläsi. Pystyt pilkkomaan asiakirjoja nopeasti ilman suuria koneita, mutta jos aiot murskata paljon asiakirjoja, suosittelen jotain suurempaa.

Doxie Go -skanneri

Tämä gadget on samanlainen kuin edellinen, josta puhuimme, koska jos työskentelet pienessä kotitoimistossa, sinulla ei ole todellista tarvetta täysimittaiselle skannerille riippuen siitä, millaista yritystä harjoitat. Tämä ei tarkoita, etteivätkö joskus halua skannata tiettyjä asiakirjoja ja tarvitset työkalun, jonka avulla voit tehdä sen helposti. Doxie Go -skanneri on langaton ja tarpeeksi pieni mahtumaan minne tahansa, joten pyyhkäise vain asiakirjan poikki, kun tarvitset digitaalisen kopion, ja se latautuu tietokoneellesi välittömästi.

Älä mene yli laidan

Voit hemmotella itseäsi ihanilla toimistotarvikkeilla, mutta muista, ettet mene yli laidan, sillä toimistosi alkaa näyttää aika nopeasti epäsiistiltä. Onneksi mikään, mistä olemme tänään puhuneet, ei vie liikaa tilaa, joten jos pidät minkä tahansa ulkonäöstä, sinun kannattaa kokeilla sitä.

Comments are closed.