Air News
Uutiset Blogi

4 lääketieteellistä sovellusta, jotka ovat tehokkaita sydänsairauksien hoidossa

Sydänsairaus on nykyään maailman suurin tappaja. Monet asiat vaikuttavat tähän, mukaan lukien se, että useimpien ihmisten elämäntavat ovat muuttumassa. Nykyään monet ihmiset syövät enemmän rasvaa ja viettävät enemmän istumista elämäntapoja, mikä tarkoittaa, että heillä on suurempi todennäköisyys sairastua sydänsairauksiin. Valitettavasti useimmat tällaisista tiloista ovat sellaisia, että ne tarvitsevat elinikäistä terapiaa selviytyäkseen.

On olemassa useita sovelluksia, joita on kehitetty ja joita voidaan käyttää useimpien ihmisten tilan hallinnan eri näkökohtiin. Tällaisten sovellusten käyttö tekee paljon helpommaksi paitsi oppia lisää sydänsairauksista, myös varmistaa, että ne vähentävät sydänsairauksien riskiä ennaltaehkäisevien toimenpiteiden avulla. Jotkut näistä sisältävät:

Ekokardiografia

Tämä on melko opettavainen sovellus, joka antaa hyvää tietoa asioista, kuten siitä, miten sydän toimii ja miten yleiset sydänsairaudet syntyvät. Se on ihanteellinen kaikille sydänsairauksista kiinnostuneille, mukaan lukien lääkärit, potilaat ja ihmiset, jotka haluavat ehkäistä sairautta tulevaisuudessa.

Sydämen vajaatoiminnan kokeet

Sydämen vajaatoiminta on yleensä monien sydänsairauksien ja muiden kuin sydänsairauksien lopputulos. Jos sitä ei hoideta kunnolla, sairauden sairastavien ihmisten kuolleisuusmahdollisuudet ovat erittäin korkeat. Tämän sovelluksen avulla saat lisätietoja uusimmista hallintaprotokollista ja hoidoista, joita voidaan käyttää apuna sen hallinnassa. Näin tiedät, mitä viimeisintä tietoa nykyisestä käytännöstä on, mikä puolestaan ​​helpottaa mahdollisimman tehokkaan hoidon saamista.

PulsePoint

Tämä on ainutlaatuinen sovellus, joka voi hyvin käytettynä pelastaa ihmishenkiä. Pohjimmiltaan se on sovellus, jonka tavoitteena on linkittää elvytystä tarvitsevat ihmiset ihmisiin, jotka voivat tarjota sitä. Se käyttää sijaintiin perustuvia tietoja löytääkseen lähimmät henkilöt, jotka voivat tarjota tällaisia ​​palveluita, kuten ensihoitajat. Sen jälkeen se pingtaa heille sijaintisi, jotta voit saada tarvitsemaasi apua. Tämä sovellus on välttämätön ihmisille, joilla on riski saada jonkinlainen sydämen vajaatoiminta, kuten niille, joilla on huonosti hallinnassa oleva diabetes. Vaikka sinulla ei olisi sydänsairautta, tämän sovelluksen käyttäminen on silti hyvä idea, koska siitä voi olla hyötyä jossain vaiheessa tulevaisuudessa.

HeartWise

Tämä on sovellus, jonka avulla voit ladata sarja verenpainelukemia ja saada sitten yleiskuvan hallinnastasi. Jos käy ilmi, että ohjaus ei ole kovin hyvä, näet tämän erittäin helposti sovelluksessa ja voit sitten ryhtyä toimenpiteisiin sen hallitsemiseksi.
Kuten näet, on monia sovelluksia, joita voidaan käyttää sydänsairauksien hallintaan tai ehkäisyyn. On tärkeää, että jokaisella on vähintään yksi näistä sovelluksista, koska tämä tarkoittaa sitä, että on helpompi hallita tätä kasvavaa pandemiaa.

Comments are closed.